Freelancer
Een freelancer werkt voor zichzelf en dat is de beste motivatie om van elke opdracht een succesvolle opdracht te maken. Een freelancer heeft een frisse kijk op zaken en dat verhoogt de effectiviteit binnen uw bedrijf.

Met mij beschikt u over een ervaren en gemotiveerde professional die direct inzetbaar is en weinig inwerktijd nodig heeft. U heeft geen omkijken naar sociale lasten en kunt mij rechtstreeks inhuren. U betaalt dus alleen voor de gewerkte uren, geen extra fees.

U kunt dus doen waar u goed in bent en hoeft niet naar bijzaken om te kijken. Dat doe ik voor u!

Mijn USP’s
Hard skills: HBO-opleiding, gedegen secretariële achtergrond, Lean Greenbelt, Prince2 Foundation en Agile Scrum. Daardoor kan ik uitstekende projectondersteuning bieden binnen uw organisatie.

Soft skills: vrolijk en opgewekt met een flinke dosis humor, serieus en gedreven, accuraat en gestructureerd, proactieve krachtige persoonlijkheid die bovenal betrouwbaar, integer en discreet is.

Wat maakt mij uniek?
Ik ben een professioneel ontzorger die zich snel thuis voelt binnen een organisatie. Bij aanvang van elke nieuwe opdracht ben ik in ‘no time up and running’. Ik denk snel, durf kritisch te kijken, kan anderen enthousiasmeren en stimuleren en probeer altijd te werken vanuit een oplossing of verbetering. Ik ben stressbestendig en punctueel hetgeen zich uit in de geleverde kwaliteit binnen gestelde tijdskaders. Ik ben een netwerker, een organisatietalent en heb daarnaast een prettige en natuurlijke samenwerking met de managers met wie ik samenwerk.